Buffetten
het eten is een Festijn!
Stacks Image 303
Stacks Image 306
Kies een van onze menu’s en laat je verrassen door de eerlijke, verse smaken uit de Festijn keuken. We maken zoveel mogelijk gebruik van fair trade- en biologische produkten.
Al onze buffetten worden enthousiast ontvangen maar het 1001 nacht menu is toch wel onze nummer 1!

1001 nacht
Bij een 1001 nacht buffet moet u denken aan een tafel vol prachtige warme en koude gerechten uit de Noord Afrikaanse keuken.

Mediterraan van alle kanten
Dit is een buffet met mooie schalen vol gerechten uit alle landen rondom de Middellandse zee, dus van Spanje neer Griekenland, en van Turkije tot Marokko.

Aziatisch
Voor het Aziatische buffet maken we een menu met Thai, Indonesische, Japanse en Chinese schotels en decoreren de buffettafel met tropische vruchten en bloemen.

Japans
Niet alleen sushi maar ook heerlijke vlees en groente gerechten uit de Japanse keuken komen op tafel bij dit buffet.Stacks Image 2952
Stacks Image 2954
Vedisch
De Vedische keuken hebben we leren kennen door Rada. Zij geeft bij ons workshops en cursussen Vedisch en Ayur Vedisch koken en wij zijn helemaal om!
Het is een keuken vol geuren, kleuren en kruiden, gezond en vegetarisch.
Laat je eens een keer verrassen!

Hollands
Ook uit onze eigen Hollandse keuken stellen we een verrassend menu samen of een lekker ouderwetse tafel vol herkenning.

Stacks Image 225
Stacks Image 228
Marokkaans
Weer een keuken waar we geen genoeg van kunnen krijgen; vol met kruiden en specerijen, veel groente, zuidvruchten en noten en natuurlijk heerlijke zoete hapjes.

Spaanse tapas
Een tafel vol verschillende tapas voor elke smaak; pittig van de rode peper, milde champignons met citroen en koriander of smeuige makreel mayonaise met knoflook.